thyholm.net logo
    M E N U    

    N Y H E D    
Aktivitetskalender for Thyholm findes på:

THYHOLM.DK

Vejledning

Information om konferencerne

Generelt om alle konferencer
Alle konferencer skal overholde gældende dansk lovgivning - det være sig binære posteringer som debat indlæg.
Endvidere skal man også for så vidt muligt (det tilskyndes) overholde god citat teknik (se denne side som forklare hvordan og hvorfor).
Vær gerne så tydelig i din formulering/fremtoning som muligt således, at modtageren(e) ikke misforstår din hensigt .
De emner der skrives eller svares på, skal være tilegnet den mest korrekte konference. Hvis emnet/tråden falder udenfor den pågældende konference, laves der en opfølgning/FUT til en anden, mere korrekt relateret konference.
Det er ikke sikkert at dit brev dukker op med det samme i konferencen du skriver i - der kan gå flere minutter (typisk 1-3 minutter) før brevet dukker op, så fortvivl ikke hvis dit brev ikke straks dukker op (ej heller hvis brevet ikke kommer efter 3 minutter).

thyholm.admin - Administrativ diskussion om thyholm.net
Diskussion angående politik på thyholm.net (ikke at forveksle med en "rigtig" politisk diskussion); nye forslag/forbedringer til systemet, berettigelse af eksisterende eller nye konferencer samt hvad der skal være tilladt i de enkelte konferencer m.v. De respektive beslutningstagere/systemansvarlige vil tage stilling til hvordan det udføres i praksis på systemet, men hvis du ønsker indflydelse på systemet er du meget velkommen til at blande dig i debatten her.
Tillades binær postering: Nej
Moderator: Newsmaster

thyholm.info - Information og statistik omkring thyholm.net
Hvis der skønnes, at flertallet af brugere på thyholm.net har brug for een eller anden given information; f.eks. driftsforstyrrelse, nye/forbedrede funktioner eller andet, informeres der her i gruppen. Der kan ikke skrives i gruppen og en eventuel diskussion skal derfor foregå i thyholm.admin.
Endvidere vil der komme diverse statistik omkring systemet i denne konference.
Der forventes ikke den store aktivitet i denne konference.
Tillades binær postering: Nej
Moderator: Ingen

thyholm.lokal - Seriøs diskussion om alt imellem himmel og jord
Har du et emne du ønsker belyst eller blot har lyst til at have en seriøs debat om ét eller andet, så kan du starte en diskussion her. Det kan også blot være en information samt diverse andet som opfattes som værende seriøst ment fra afsenderens side.
Tillades binær postering: Nej
Moderator: Newsmaster

thyholm.sniksnak - Jokes og lettere useriøst
Har du lige en vits du brænder inde med, vil du holde en fest, har du lidt sladder eller blot noget useriøst at fortælle, så er dette lige stedet. Der må ikke bagtales, spyttes eller andet "ondt" - alt skal menes på en sjov måde.
Tillades binær postering: Nej
Moderator: Newsmaster

thyholm.marked - Køb, salg og bytte af alt mellem himmel og jord
Hvis du står og mangler en brugt vaskemaskine, har du en computer du vil sælge eller vil du bare gerne bytte frimærker, kan du henvende dig her. Konferencen må gerne benyttes kommercielt af virksomheder tilknyttet Thyholm. Indlæg må gerne genpostes, men der skal være en given rimelig tidsperiode imellem disse posteringer (kommer an på hvad indlægget drejer sig om).
Tillades binær postering: Nej
Moderator: Newsmaster

thyholm.politik - Politiske diskussioner, dog primært Thyholms politik
Har du et lokal-politisk (eller blot politisk) emne du ønsker at diskutere skatteprocent, vejbelysning, politikere på Thyholm, kommunesammenlægning osv. med andre eller vil du blot ytre din politiske holdning (seriøst), så kan du benytte denne konference.
Tillades binær postering: Nej
Moderator: Newsmaster

thyholm.teknik - Spørgsmål om WEB, nyhedsgrupper, EDB, FAQ/OSS m.v.
Er du i tvivl om hvordan dette system benyttes (hvad du må/kan osv.), virker din hjemmeside eller computer ikke eller har du spørgsmål overhovedet angående noget teknisk, kan du blot spørge i konferencen. Konferencen køre efter parolen "der findes ikke dumme spørgsmål, kun velovervejede svar". De mest spurgte/gængse spørgsmål vil blive samlet i en FAQ/OSS (Ofte Stillede Spørgsmål) og vil jævnligt blive postet i denne konference samt vil den være at finde på WEB siden.
Tillades binær postering: Nej
Moderator: Newsmaster

thyholm.binaer - Binær filpostering
Her kan man poste binære filer - enten på opfordring eller på eget initiativ. Så længe posteringerne overholder dansk lovgivning, er der ingen regler for hvad der må/kan postes. Kan med fordel benyttes til at poste en fil i og derefter henvise til denne fil i et givent indlæg. Emnerne i denne konference bliver ikke gemt ligeså længe som i de andre konferencer.
Tillades binær postering: Ja
Moderator: Newsmaster

thyholm.test - Test din nyhedsklient
Er du i tvivl om dit nyhedsklient eller signatur fungere efter hensigten, kan du sende et test-brev. Efter kort tid vil du kunne se om dit brev dukker op i konferencen og en god regel er at én eller to svare tilbage på dit brev således, at du kan se at dit brev er kommet ud i "æteren" også.
Tillades binær postering: Nej
Moderator: Newsmaster

Hjælpesider på internettet der forklare om news
God forklaring om hvad god netikette er: http://www.usenet.dk/netikette/
Det anbefales at man lige læser det vigtigste her. Der er mange guldkorn at hente og er man nybegynder er det et "must" :-)

Opsætning af nyhedsklient

Her følger en vejledning til opsætning af Outlook Express som nyhedsklient:

Du åbner Outlook Express og går op i menuen "Funktioner", og vælger derefter undermenuen "Konti"


Derefter vælger du "Tilføj" og undermenuen "Nyheder"


Skriv dit navn i feltet "Vist Navn" og tryk "Næste"


Skriv din email-adresse i feltet "Email-adresse" og tryk "Næste"


I feltet "Nyhedsserver (NNTP server)" skriver du "news.thyholm.net"


Klik på "Udfør" og tryk "Luk" i vinduet under


Nu kommer der et vindue frem der spørger om du vil hente nyhedsgrupper for den nyhedskonti du har tilføjet, og der trykker du "Ja", og derefter dobbeltklikker du på de grupper du vil tilføje


 Copyright (c) 2002-2017 thyholm.net19/11-2019